Samen naar een eerlijk en transparant voedselsysteem.

De werkwijze van De Groente Amsterdammer is gebaseerd op het princiepen van Community Supported Agriculture (CSA): ‘Een direct partnerschap, gebaseerd op een persoonlijke relatie tussen een individu of een groep mensen en één of meer producenten, waarbij de risico's, verantwoordelijkheden en opbrengsten van het boerenbedrijf gedeeld worden’. - Urgenci

ecology.png

Samen het voedselsysteem veranderen!

Het huidige voedselsysteem bedreigt de biodiversiteit, vergroot de maatschappelijke ongelijkheid en produceert kwantiteit i.p.v. kwaliteit. Samen kunnen we de regie herpakken en het voedselsysteem veranderen.

harvest (4).png

Biologisch eten van jouw land en boer.

Neem een abonnement voor 8,- pp / week en ontvang wekelijks biologisch eten van jouw land en boer. Op deze manier weet Kasper wat hij moet zaaien, wordt vraag en aanbod efficient op elkaar afgestemd en gaat alle energie naar kwaliteit i.p.v kwantiteit.

delivery-truck.png

Oogst zelf of laat je pakket bezorgen.

Wekelijks worden de pakketten bezorgd op flexibele afhaalpunten in Amsterdam. Vandaag geoogst is vandaag bezorgd. Verser kan niet. Behalve als je zelf komt oogsten. Dat kan altijd! Op vakantie? Laat je pakket bezorgen bij een vriend.


We zoeken land tot circa 20 km buiten Amsterdam

Mail naar info@degroenteamsterdammer.nl

Screen Shot 2018-09-28 at 11.02.26.jpg

Weet jij een bijzondere plek verder buiten Amsterdam? Laat het ons weten.