FAQ

Wat telen jullie zoal?

De Groente Amsterdammer verbouwt 100 soorten groenten en kruiden, een grote variatie aan appels en een beetje peren, pruimen en kersen. Elke week ontvang je jouw aandeel van dat wat er te oogsten is. Bekijk hier het teeltplan voor een overzicht van alle groenten, kruiden en fruit.

Kan ik meehelpen?

Je bent altijd van harte welkom om mee te helpen! Samen maken we meer. Dit seizoen geen korting in ruil voor mee-boeren.  De werkzaamheden zijn afhankelijk van het seizoen en voor iedereen is een mooie job te vinden. Prik hier een dag op de  Datumprikker.

Waar en wanneer kan ik mijn bestelling ophalen?

Bekijk hier de verschillende Pick-Up locaties. We leveren elke woensdag tussen 13-18 uur afhankelijk van de locatie. Zodra je pakket is bezorgd ontvang je een SMS.

Kan ik mijn abonnnement stopzetten of aanpassen?

Tijdens het seizoen stoppen is helaas niet mogelijk. Voor aanpassingen of uitzonderingen op stopzetten neem even contact op.

Kan ik tussentijds pauzeren ivm vakantie?

Geef je pakket tijdens je vakantie door aan een vriend of buur. We kunnen de oogst niet stoppen. Voor uitzonderingen of het tijdelijk wijzigen van de Pick-Up locatie neem even contact op.

Kan ik gespreid betalen?

Als het financieel niet mogelijk is om het bedrag in 1x te betalen stuur ons een berichtje dan is het mogelijk om gespreid te betalen. 

Bezorgen jullie aan huis?

Helaas, dit is op dit moment logistiek nog niet haalbaar.

Wat is de organisatiestructuur van De Groente Amsterdammer?

De Groente Amsterdammer is een Stichting die samenwerkt met boer Kasper op Landgoed Rorik. Kasper pacht de grond van Stichting Rijk van Rorik. De Stichting heeft een lange termijn erfpachtovereenkomst met de provincie Noord-Holland.

Scroll naar boven