FAQ

Wat telen jullie zoal?

Elke week minimaal 5 soorten groenten en in het fruitseizoen diverse soorten appels en/of peren. Bekijk hier het teeltplan voor een overzicht van alle groenten.Wat is mee-boeren?

In ruil voor 2 dagen meewerken op het land ontvang je 15% korting. Het werk is afhankelijk van het seizoen en voor iedereen is een mooie job te vinden. Prik nu jouw dagen met Datumprikker.

Waar en wanneer kan ik mijn bestelling ophalen?

Bekijk hier de verschillende Pick-Up locaties. We leveren elke woensdag tussen 13-18 uur afhankelijk van de locatie. Zodra je pakket is bezorgd ontvang je een SMS.

Kan ik mijn abonnnement stopzetten of aanpassen?

Tijdens het seizoen stoppen is helaas niet mogelijk. Voor aanpassingen of uitzonderingen op stopzetten neem even contact op.

Kan ik tussentijds pauzeren ivm vakantie?

Geef je pakket tijdens je vakantie door aan een vriend of buur. We kunnen de oogst niet stoppen. Voor uitzonderingen of het tijdelijk wijzigen van de Pick-Up locatie neem even contact op.

Kan ik per maand betalen?

Sinds 2023 kan je i.p.v. 32 weken vooruit ook per maand betalen. Op deze manier willen we onze groente en fruit voor meer mensen bereikbaar maken.

Bezorgen jullie aan huis?

Helaas, dit is op dit moment logistiek nog niet haalbaar.

Wat is de organisatiestructuur van DGA?

De Groente Amsterdammer is de Eenmanszaak van Kasper Hoex. Hij pacht de grond van Stichting Rijk van Rorik. De Stichting heeft een lange termijn overeenkomst met de provincie Noord-Holland. Op termijn zullen de activiteiten van DGA overgaan in een Stichting. 

Scroll naar boven