Missie

Samen kunnen we het voedeselsysteem veranderen

Ter illustratie. Een boer krijgt 10 cent p. kilo uien. Hij moet daarvoor heel veel uien verbouwen om iets te verdienen. Dit zorgt voor intensieve monoculturen en het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen (lees: gif). Dit is slecht voor de ecologie en jouw gezondheid. En toch betaal jij 1,50 p kilo uien in de supermarkt. Dat kan anders.

Eten van eigen land geteeld door jouw boer

Skip de supermarkt en neem een abonnement op groente en fruit van jouw boer. Kom twee keer per jaar mee-boeren, leer waar jouw eten vandaan komt en betaal 15% minder. Oogst en levering op diverse Pick-ups is elke woensdag van 1 juni – 4 januari / 32 weken. Prijs incl. mee-boeren 13,- 19,- 26,- voor 1,2 of 3-pers groente pakket. Vanaf september zijn er appels en peren voor 4,- per kilo.

Laat je pakket eenvoudig bezorgen

Kies jouw persoonlijke Pick-Up locatie in het aanmedlformulier. Periode op vakantie? Het abonement is 32 weken. Stroom je halverwege het seizoen in? Dan loopt je abonnement na de winterstop door. Betaalverzoek volgt na aanmelding middels het formulier en is een of twee termijnen. In overleg kan dit ook worden aangepast.

Scroll naar boven