Missie

Samen kunnen we het voedeselsysteem veranderen

Stichting De Groente Amsterdammer heeft als doel het vergroten van maatschappelijke betrokkenheid bij duurzame voedselproductie middels het faciliteren van directe kennismaking met, en participatie bij, biologische tuin- en akkerbouw, fruitteelt en kleinschalige veeteelt. Bekijk hier de statuten. 

Eten van eigen land geteeld door jouw boer

Skip de supermarkt en neem een wekelijks abonnement op groente en fruit van eigen land, aangevuld met biologische producten van anderen als er te weinig is. Ontvang wekelijks video updates van het land en ontdek waar jouw eten vandaan komt. Oogst en levering is elke woensdag op diverse Pick-ups in Amsterdam en natuurlijk in Beverwijk onze home town. Wil je helpen op het land? Dat kan altijd.

Laat je pakket eenvoudig bezorgen

Kies jouw persoonlijke Pick-Up locatie in het aanmedlformulier. Levering is vanaf 4 juni 24 weken elke woensdagmiddag. Je ontvangt een Whatsapp bericht als het klaarstaat. Periode op vakantie? We kunnen de natuur niet stopzetten. Daarom vragen wij jou de oogst op te laten halen door een vriend of buur. Stroom je halverwege het seizoen in? Dan betaal je enkel de resterende weken.

Scroll naar boven